Veerle Haesen

Veerle Haesen

Veerle Haesen studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en begon in 1996 als advocaat aan de balie van Tongeren. Sinds 2008 richtte ze samen met Gert-Jan Wolters het advocatenkantoor A en R Advocaten advocaten op en maakt ze deel uit van de balie Limburg.

Ze is afkomstig van Maasmechelen en woont sedert 2005 in As, waar zij ook haar bijkantoor heeft. Consultaties kunnen na afspraak zowel plaatsvinden in het hoofdkantoor te Houthalen – Helchteren alsook te As.

Veerle heeft zich gespecialiseerd in het familierecht en dit in de ruimste zin van het woord. Zowel echtscheidingen, alle mogelijke discussies omtrent de kinderen, erfeniszaken, adopties, alsook de financiële afwikkeling ten gevolge van relationele breuken behoren tot haar specialisatie. Naast het familierecht behandelt zij ook veel verkeerszaken voor de politierechtbanken.

Van Veerle wordt gezegd dat ze een “bijtertje” is, als ze haar tanden ergens inzet laat ze niet meer los … Dit hoeft echter niet te betekenen dat Veerle persé wil procederen voor de rechtbank. Altijd zal er geluisterd worden naar de cliënt en waar mogelijk zal Veerle proberen aan te sturen op een minnelijke regeling, al dan niet via bemiddeling.

Naast haar professionele bezigheden als advocaat is Veerle actief in het verenigingsleven in As waar zij ook 10 jaar voorzitter is geweest van de Lokale Raad van Economie te As.

v.haesen@adviesenrecht.be
Gert-Jan Wolters

Gert-Jan Wolters

Gert-Jan Wolters studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en werd in 1992 advocaat aan de balie van Hasselt. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende advocatenkantoren stond hij in 2008 samen met Veerle Haesen aan de wieg van A en R Advocaten advocaten. Hij is tevens graduaat in de fiscale wetenschappen.

Gert-Jan is naast advocaat ook erkend bemiddelaar en collaboratief onderhandelaar* hetgeen ervoor zorgt dat hij -indien mogelijk- altijd eerst zal proberen of een geschil kan opgelost worden via bemiddeling of onderhandeling in plaats van onmiddellijk te gaan procederen voor een rechtbank. Hij is een generalist met specialisaties in huurgeschillen, bouw- en aannemingsrecht, contractenrecht en strafrecht.

Gert-Jan woont in Lommel, waar hij ook zijn bijkantoor heeft. Consultaties kunnen na afspraak zowel plaatsvinden in het hoofdkantoor te Houthalen – Helchteren alsook te Lommel.

*Een collaboratieve onderhandeling heeft als doel om een geschil op te lossen door onderhandelen, om zo te komen tot een minnelijk akkoord. Elke partij wordt bijgestaan door een collaboratieve advocaat, die daarvoor speciaal is opgeleid.

gj.wolters@adviesenrecht.be

Advies nodig? Kom eens praten met ons.

Stuur ons een e-mail