Onze advocaten

Veerle en Gert-Jan vormen het a en r-team dat bruist van expertise. Met elk hun specialiteiten staan zij garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening afgestemd op de noden van de cliënt, waartoe zowel ondernemingen als particulieren behoren.

Onze advocaten

Onze kantoren

Het hoofdkantoor van a en r advocaten bevindt zich in Houthalen-Helchteren. Daarnaast beschikt a en r advocaten ook over 2 bijkantoren: één te As, het andere te Lommel. Voor consultaties na afspraak kan je terecht in één van de drie kantoren.

Onze kantoren

Hoe gaan we te werk?

A en R Advocaten advocaten werd in 2008 opgericht en vertegenwoordigt tezamen meer dan 60 jaar ervaring. Het dynamisch advocatenkantoor focust zich als huisadvocaat voor KMO-ondernemingen op alle vakgebieden van het recht. Bij het behandelen van particuliere problemen staat vertrouwen en een dynamische aanpak voorop.

De aanpak van A en R Advocaten advocaten steunt op 3 pijlers. Onze kwalitatieve dienstverlening verzekert hoogstaande en efficiënte oplossingen voor zowel particulieren als ondernemingen. Voor alle dossiers geldt een snelle en accurate opvolging. Onze cliënten worden daarbij in elke fase op de hoogte gehouden.

Wij garanderen een grondige analyse van elk dossier, samen met de cliënt, vanuit alle mogelijke invalshoeken. Dankzij onze expertise in een breed spectrum van rechtstakken staan wij elke cliënt bij met gespecialiseerd juridisch advies, aangepast op zijn specifieke noden.

A en R Advocaten advocaten stelt alles in het werk om steeds de beste oplossing voor de cliënt te bekomen. Dit kan zowel het vermijden van geschillen betekenen als het minnelijk afhandelen van dossiers. Er wordt dus steeds gezocht naar het beste resultaat voor onze cliënten om zo tot een win-win situatie te bekomen.

Bekijk onze tarieven
Kantoor van A en R Advocaten

Advies nodig? Kom eens praten met ons.

Stuur ons een e-mail