Veerle Haesen

Veerle Haesen

Veerle Haesen studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en werd in 1996 advocaat aan de balie van Tongeren. Sinds 2008 werd ze tevens ingeschreven aan de balie van Hasselt en sedert 1 september 2016 maakt zij deel uit van de samengevoegde balies: balie Limburg.

Ze is afkomstig van Maasmechelen en woont sedert 2005 in As, alwaar zij tevens haar bijkantoor heeft. Consultaties kunnen na afspraak zowel plaatsvinden in het hoofdkantoor te Houthalen – Helchteren alsook te As.

Naast haar professionele bezigheden als advocaat is Veerle Haesen tevens voorzitter van de Lokale Raad van Economie te As.

v.haesen@adviesenrecht.be
Gert-Jan Wolters

Gert-Jan Wolters

Gert-Jan Wolters studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en werd in 1992 advocaat aan de balie van Hasselt. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende advocatenkantoren stond hij in 2008 aan de wieg van A en R Advocaten advocaten. Hij is tevens graduaat in de fiscale wetenschappen en volgde een opleiding voor curator.

Gert-Jan Wolters woont in Lommel, alwaar hij tevens zijn bijkantoor heeft. Consultaties kunnen na afspraak zowel plaatsvinden in het hoofdkantoor te Houthalen – Helchteren alsook te Lommel.

gj.wolters@adviesenrecht.be

Advies nodig? Kom eens praten met ons.

Stuur ons een e-mail